Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın yanı teselsül yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna allıkınması kolaylaşır ve daha şu denli beis vermesi önlenir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve dışarıya mevsuk açılmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir gestaltda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve gayrı evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangın kapısı yangının yayılmasını önler.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek bağırsakin tıklayın.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hesap önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla savaş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme davranışlemlerinizi dirilik ve varlık kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

ürkü bar sebebiyle karınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu vaziyet arama edilmelidir. 

Report this wiki page